crikvenicaCRIKVENICA HRVATSKA SOBE APARTMANI PRIVATNO HOTELI RESTORANI KAMP

 

Tip smještaja: Broj osoba:
HRVATSKA CROATIA CROAZIA KROATIEN
  
   apartmani sobe privatnoApp/Sobe Privatno
  hoteli crikvenicaHoteli
  turistička agencijaTurističke agencije
  nekretnine kuce stanoviNekretnine
  adresar crikvenicaAdresar
  novi vinodolskiNovi Vinodolski
  otok krkOtok Krk
croatia crikvenica
  
   Crikvenica
  dramalj hrvatska kampDramalj
  selce hrvatska kampSelce
  jadranovo hrvatskaJadranovo
  restorani crikvenicaZabava
  Kako do nas
  Klima
   povijest i kultura crikvenicePovijest i kultura
croatia crikvenica
  
   hrvatska crikvenicaHrvatska
  slike crikvenicaFoto Album
  Tečajna lista
  Stanje na cestama
  E-mail
   projekt crikvenica infoProjekt Crikvenica Info
croatia crikvenica

Pretraži
Crikvenica Info Site

Projekt Crikvenica Info

Svake godine se broj korisnika Interneta udvostručava te je time Internet postao vodeći medij u svijetu.
Uočivči široke mogućnosti Interneta, želja nam je proširiti i predstaviti ponudu Grada Crikvenice Internet-korisnicima.
Zakupili smo Internet domenu www.crikvenica-info.com, te je namijenili turističkoj i gospodarskoj promidžbi Grada Crikvenice.
Kao što se na mnogim prospektima i marketinškim medijima nalazi turistička i gospodarska ponuda našega Grada, tako se i Vaša djelatnost može ponuditi putem Interneta.
Mi izrađujemo web stranice koje sadrže slike, tekstove na 3 strana jezika (engleski, njemački, talijanski), zvukove te razne kompjutorske efekte.
Ovim putem pozivamo sve Vas koji se bavite bilo kojom vrstom djelatnosti (hoteli, privatni apartmani i sobe, restorani, pizzerije, bistroi, kavane, trgovine, boutique, ljekarne, poliklinike, stomatološke ordinacije, športski sadržaji i tereni, športska društva i klubovi, fotografske radnje, frizerski saloni, automehaničarske radionice te sve ostalo što naš lijepi Grad Crikvenica nudi) da se po pristupačnim cijenama uključite u naš program.
Nije dovoljno imati kvalitetno izrađene stranice, već je potrebno imati odgovarajuću i kvalitetnu reklamu.
Ukoliko već posjedujete svoje web stranice pogledajte Cijene našeg oglasnog prostora (banera). Bilo bi nam drago da se Svi Vi koji već imate svoje web stranice uključite u ovaj projekt.
Naša je želja da svi gosti, posjetioci pa i građani Crikvenice mogu putem Interneta na jednom mjestu naći sve što nudi Crikvenica i to 24 sata dnevno 360 dana u godini. Pogledajte tko su naši klijenti i posjetite njihove stranice.

Naši su klijenti iz različitih gospodarskih grana, no svima je zajednička želja iskoristiti prednosti Internet Tehnologija kako bi pospješili svoje poslovanje.

Mi ih savjetujemo pri izboru te izvodimo i održavamo tehnologije koje im omogućuju efikasno poslovanje i kvalitetno pružanje usluga na zadovoljstvo njihovih klijenata.

Puna lista na: www.WebCom.hr

KLIJENTI I PARNERI
:

Stomatološka poliklinika Šandor dr. Kalmar
Turist office "SUNRISE"
"Ribica" Grill Terasse
Hotel Esperanto
Putnička agencija "MB - ITS" Crikvenica
Turistička agencija I-tourist Dramalj
Nauarchus d.o.o. iznajmljivanje plovila
KIRUS nekretnine
Hotel Riviera
Hotel Crikvenica
Hotel Vila Ružica
Graditeljstvo "RAČIĆ" sistem izgradnje ključ u ruke
Pansion i konoba "BERTO"
"FONUM" centar za učenje stranih jezika

NAŠ DOPRINOS:
KUD "Dr. A. Barac" Grižane
WEB IZLOŽBA Dubravke Kanjski
Planinarsko društvo "Strilež"

 


NAPREDNA PRETRAGA

Tip smještaja:
Broj osoba:
Klima
Sat/Tv
Parking

 

 

hrvatska
© Copyright 2006 WebCom.hr All rights reserved


 

Crikvenica se nalazi u Primorsko-goranskoj županiji ( Hrvatska ) 40-tak kilometara južno od Rijeke. Smještena apartmani, sobe, hotel, restorani, agencije, privatno, privatni, privatni smještaj, apartmani crikvenica, sobe
je na ušću rječice Dubračne, između Sopaljske i Kotora. Nalazi se na škrtoj primorskoj zemlji i vapnenačkoj podlozi. Ima oko 7000 stanovnika i glavna djelatnost je turizam. Crikvenica ima dugu povijesnu tradiciju. Prvi put se spominje još za vrijeme Rimljana prije nove ere, kao rimsko naselje "Ad Turres". Padom Rimskog carstva naselje propada. Tek 1412. god. se ponovo spominje Crikvenica. Te godine je hrvatski ban Nikola Frankopan dao obnoviti crkvu "Blažene djevice Marije" na ušću Dubračine te do nje dao izgraditi samostan. Ovaj samostan jezgra je budućeg grada Crikvenice. Nakon što je 1760. prenijet Vinodolski kaštelanat iz Bribira u Crikvenicu ona se naglo razvija. Već 1893. Crikvenica je bila na glasu kao turističko lječilište, sa dva hotela. Slobodno možemo reći da je razvoj Crikvenice usko vezan uz crkvu "Blažene djevice Marije" i samostan pavlina.
PLAŽE
apartmani, sobe, hotel, restorani, agencije, privatno, privatni, privatni smještaj, apartmani crikvenica, sobe
Prirodno razvedena hrvatska obala obiluje romantičnim zaljevima, eko-uređenim plažama (pješčanim i šljunčanim), po kojima je Crikvenica poznata i u mnogim europskim zemljama. Prirodne blagodati obogaćene su raznovrsnom sportsko-rekreacijskom ponudom za djecu, što u potrazi čovjeka za iskonskom ljepotom prirodnog doživljaja stvara osjećaj zadovoljstva koje se jednom doživi, a zauvijek pamti. Visokokvalitetna čistoća mora donijela je Crikvenici "Plavu zastavu", europsko priznanje za čistoću mora.
LOKALNA KUHINJA
Brojni hotelski i privatni restauranti, kvalitetom i svojom bogatom gastronomskom ponudom, zadovoljit će i najizbirljivije poznavatelje dobrog okusa.
SPORT I REKREACIJA
crikvenica, hoteli crikvenica, restorani crikvenica, sobe hrvatska, apartmani hrvatska, hotel hrvatska
Bogati sportski sadržaji na kopnu i moru posebice pogodnosti za djecu, te organizirana natjecanja oduševit će mnoge poklonike zdravog života i aktivnog odmora tijekom cijele godine, što osobito pogoduje, uz klimatske blagodati Crikvenice, kvalitetnim pripremama sportaša za natjecanja.
ZABAVA
Nakon aktivnog dana i uživanja u velikom izboru sportova na moru i kopnu, slijedi odmor i opuštanje u sauni ili masaži. Koncerti, izložbe, modne revije, cjelovečernji show programi, disco večeri i tradicionalne fešte, ispunit će i kreativno obogatiti vaše slobodno vrijeme tijekom boravka u Crikvenici. Mnogo je predivnih gradova Mediterana, no, samo je jedna Crikvenica, jedinstvena i neponovljiva.
crikvenica, hoteli crikvenica, restorani crikvenica, sobe hrvatska, apartmani hrvatska, hotel hrvatska